Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινημένος έξω από το μαιευτήριο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινημένος έξω από το μαιευτήριο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξέφρασε τη συγκίνησή του για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, λέγοντας πως σκέφτονται να της δώσουν το όνομα της μητέρας του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους αφού πρόσφατα απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Δήμητρα αναμένεται να εξιτήριο από το μαιευτήριο σήμερα, ενώ ο Γιώργος με συναισθηματική φόρτιση έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

Δηλώνοντας τη συγκίνησή του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή…».

Προσθέτοντας: «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ