Ευρυδίκη μιλά για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που δημιούργησε οικογένεια»

Ευρυδίκη μιλά για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που δημιούργησε οικογένεια»

Ευρυδίκη μιλάει για τον Γιώργο Θεοφάνους και την οικογένειά του σε συνέντευξή της

Η Ευρυδίκη συμμετείχε στην εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα «Καλύτερα Αργά» όπου μίλησε για τον μεγάλο έρωτα της προς τον Γιώργο Θεοφάνους και τη χαρά που νιώθει που ο Γιώργος έχει αποκτήσει τη δική του οικογένεια. Η Ευρυδίκη δήλωσε: «Είναι σημαντικό να βλέπεις κάποιες εικόνες και να χαμογελάς. Με τον Γιώργο Θεοφάνους συμβαίνει αυτό πάντα, ίσως επειδή μας συνδέουν τα πρώτα μας χρόνια. Τα πρώτα μας χρόνια στην Ελλάδα ήταν μια προσπάθεια να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους, τον γιο μας. Είναι πολλά που μας ενώνουν. Αυτό που κρατάω μέσα μου είναι η εικόνα του Γιώργου ως παιδί, ο νέος που γνώρισα, που δεν θα αλλάξει ποτέ».

«Δεν αγαπάω όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο. Τον Γιώργο τον αγαπώ όπως τον γιο μου. Έτσι, τον έχω στην καρδιά μου και δεν θα μπορούσα να φωλιάσω αρνητικά συναισθήματα. Ολοκληρώσαμε όλους αυτούς τους αγώνες ως οικογένεια» πρόσθεσε η Ευρυδίκη.

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που ο Γιώργος δημιούργησε οικογένεια γιατί αναγνωρίζω την αγάπη του προς τα παιδιά και το όνειρο της μεγάλης οικογένειας. Καταλαβαίνω ότι η προσωπικότητά μου δεν το επέτρεπε και με ένοιωσα ηρεμημένη μετά τον χωρισμό, βλέποντας ότι βρήκε κάποιον να μοιραστεί τα όνειρα και να δημιουργήσει την οικογένεια που επιθυμούσε» πρόσθεσε τέλος η Ευρυδίκη. Εκτός από αυτά, η τραγουδίστρια ανέφερε τη λατρεία της προς την ηθοποιό Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία την επηρέασε από μικρή, καθώς και την πολιτική της προτίμηση υποστηρίζοντας το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς και την τραγουδίστρια των «Μπλε», Τζώρτζια Κεφαλά, που πλέον ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του συγκεκριμένου κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ