Δανάη Μπάρκα: Η εμπειρία της με μηνύματα από πρώην σύντροφο

Δανάη Μπάρκα: Η εμπειρία της με μηνύματα από πρώην σύντροφο

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία σε μια συζήτηση για την κρίση στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη. Στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, η παρουσιάστρια ανέφερε: “Προς το τέλος της πρώτης σεζόν μου είχε έρθει ένα μήνυμα από μια άγνωστη κοπέλα. Περιείχε μια φωτογραφία μου με μια παρέα που δεν γνώριζα και ένα screenshot με μηνύματα που είχαν ανταλλάξει εγώ και ο πρώην σύντροφος μου”.

Σχολιάζοντας την εμπειρία της, η Δανάη είπε: “Αυτά τα μηνύματα μου τα έστειλαν γνωρίζοντας την κατάσταση μεταξύ εμού και του πρώην συντρόφου μου, ήθελαν δηλαδή να μου δείξουν ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά της ιστορίας. Μέχρι τότε ήμουν ευαίσθητη ψυχολογικά και φοβόμουν μια δημόσια εκθεσηθεση και την πιθανότητα εμπλοκής μου σε μια κατάσταση με δημοσιεύσεις. Ένας δημόσιος προβολέας θα έπρεπε να σκεφτεί προσεκτικά όλα αυτά”, συνέχισε η παρουσιάστρια.

“Η Μαριάντα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια κρίση στην προσωπική της ζωή και πρέπει να αντιμετωπίσει τη γνώμη των γύρω της. Είναι σοκαριστικό και συναισθάνομαι για αυτήν”, εξέφρασε τη συμπόνοιά της η Δανάη Μπάρκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ