Απογοήτευση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη Σίσσυ Χρηστίδου: “Θα ήταν πιο ειλικρινής αν μου είχε πει ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή”

Απογοήτευση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη Σίσσυ Χρηστίδου: “Θα ήταν πιο ειλικρινής αν μου είχε πει ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή”

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξέφρασε την οργή του για τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου. Το θέμα είχε να κάνει με το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του, το οποίο διέρρευσε και αποκαλύφθηκε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής. Ο Δημήτρης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που του έδειξαν οι εκπομπές, καθώς και για τον τρόπο που έγινε η λήξη της συνεργασίας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, χωρίς να τον ενημερώσουν έγκαιρα.

Σχολιάζοντας στην εκπομπή «Fay’s Time», είπε,

«Δεν γνωρίζουμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, αυτή είναι μια πολύ αγένεια. Όλες οι εκπομπές έχουν χειριστεί άσχημα το θέμα. Γνωρίζουν ότι δεν επιθυμώ να δείξω το παιδί μου και αυτό δεν είναι δική του επιλογή. Έχοντας επιλέξει να μην το δείχνω, μερικοί παρουσιαστές επελέγησαν να πουν “έκαναν ένα τέλειο βίντεο και σας χαιρετήσαμε”, αυτά είναι πολύ άσχημα λόγια. Οι ίδιοι που δείχνουν το δάχτυλο και κατηγορούν άλλους γι ‘αυτά, κανουν τα χειρότερα πράγματα στους συνεργάτες τους. Το έζησα αυτό. Κατηγορούν άλλους για τη συμπεριφορά τους και όταν κλείνουν οι κάμερες είναι το χειρότερο. Είναι εξωφρενικό».

Για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, ανέφερε,

«Ο Ετεοκλής και η Ελένη είχαν το προσκλητήριο κανονικά και τα είπαμε όλα. Όμως, είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες και τους είπα ότι με ενόχλησε πολύ το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Με ενόχλησε ακόμη περισσότερο γιατί ήταν φίλοι μου και συνέχισαν να το κάνουν. Ο Ετεοκλής θα μπορούσε να με ρωτήσει αν θα υπάρχει πρόβλημα με το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτό με ενόχλησε ακόμη περισσότερο. Και τι θα γινόταν αν τους απελογιόμουν; Αυτό είναι θέμα σεβασμού. Αφού δείχνεις το δάχτυλο σε άλλους και κάνεις χειρότερα, τι να κάνω; Ήταν μεγάλο πρόβλημα για μένα. Μου χάλασε τη διάθεση, γιατί είχα πει σε όλους ότι δεν θέλω να μιλήσουν για το παιδί μου».

eteoklis

Η συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Δεν έλαβα καμία ευχή για καλή επιτυχία, η επικοινωνία μας δεν είναι η καλύτερη, οπότε η όλη κατάσταση χάλασε. Απλά εξαφανίστηκε. Δεν απάντησε ποτέ σε τηλεφωνήματα και μηνύματα για το τι θα γίνει. Εξαντλήθηκα να διαπραγματεύομαι μία νέα εκπομπή από τον Οκτώβριο», είπε αρχικά. Και συμπλήρωσε: «Μάθαμε τον Σεπτέμβριο ότι δεν θα συνεχίσω, αυτό ήταν δύσκολο και παράξενο. Μου είπε ότι πιθανόν να μου απαντήσει την Παρασκευή. Ίσως αναφερόταν στην Παρασκευή με τις 27 ώρες, αλλά δεν έχω ακόμα λάβει απάντηση. Δεν είμαι απογοητευμένος, αλλά ακούω κάθε χρόνο ότι “ο Δημήτρης είναι καλό παιδί και δεν θα μιλήσει”. Πρέπει όμως να μιλήσουμε κάποια στιγμή για τους άλλους και για αυτά που κάνουν. Όλοι αυτοί που δείχνουν το δάχτυλο δεξιά και αριστερά κάνουν χειρότερα πράγματα. Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε και εμείς που δουλεύουμε. Αν έλεγα “όλα εντάξει” και δεν μιλούσαμε μεταξύ μας, τι εννοώ;”.

Τέλος, τόνισε ότι ούτε η Σίσσυ Χρηστίδου ούτε οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί παρουσιαστές είναι πραγματικοί στην οθόνη. «Θα ήταν πιο ειλικρινές αν μου έλεγε η Σίσσυ ότι δεν θα συνεχίσω. Εσύ θα ήθελες να ενημερωθείς τον Σεπτέμβριο και να ψάξεις για δουλειά; Δεν αποχαιρέτησα τον κόσμο, δεν ευχαρίστησα για τη συνεργασία, δεν μίλησα με τους συναδέλφους μου για να τους ευχαριστήσω. Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο για μένα. Και για τον κόσμο φαίνεται περίεργο. Ξεκινάει η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο πρόσωπο στην τηλεόραση. Τι θα τους πω; Όλα φαίνονται περίεργα και επειδή όλα αυτά τα χρόνια κανένας δεν μίλησε και όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν και δουλεύουν, πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσω. Επειδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν την καλή όψη», ολοκλήρωσε.

70801597 405093347094511 346001414927407045 n

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ