Ρούπερτ Μέρντοχ: Ο 93χρονος παντρεύτηκε τη μητέρα του Σταύρου Νιάρχου

Ρούπερτ Μέρντοχ: Ο 93χρονος παντρεύτηκε τη μητέρα του Σταύρου Νιάρχου

Ο 93χρονος Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύτηκε για πέμπτη φορά την Έλενα Ζούκοβα, μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα που είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Νιάρχο. Ο γάμος τελέστηκε στον αμπελώνα του προέδρου της Fox και της News Corp στην Καλιφόρνια. Η νύφη επέλεξε ένα κομψό νυφικό με τετράγωνη λαιμόκοψη, ενώ ο γαμπρός ένα κλασικό κοστούμι με κίτρινη γραβάτα και αθλητικά. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο ιδιοκτήτης της ομάδας New England Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ, και ο διευθύνων σύμβουλος της News Corp, Ρόμπερτ Τόμσον.

6 2

Η Σχέση του Ρούπερτ Μέρντοχ και της Έλενας Ζούκοβα

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Έλενα Ζούκοβα είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο του 2024, μετά από γνωριμία που είχε προηγηθεί από κοινού γνωστούς. Η Έλενα Ζούκοβα, πρώην μοριακή βιολόγος, έχει ζήσει στην Αμερική εδώ και δεκαετίες, εργαζόμενη στο UCLA. Η σχέση τους αναπτύχθηκε μέσω της κοινής τους φίλης, της Ντάσα Ζούκοβα, σύζυγο του Σταύρου Νιάρχου, και της πρώην συζύγου του Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ. Η γνωριμία τους είχε γίνει σε οικογενειακή συγκέντρωση το 2023, καθώς η Ντάσα Ζούκοβα είχε διοργανώσει την εκδήλωση.

Η Έλενα Ζούκοβα έχει ήδη δύο διαζύγια πίσω της και ζει στην Αμερική με την κόρη της. Η σχέση της με τον Ρούπερτ Μέρντοχ αναμένεται να της φέρει νέα στολίδια στη ζωή της, μετά από μια πολύχρονη πορεία στην επιστήμη και την εργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ