Φόβος σε παιχνίδι ποδοσφαίρου: Οπαδοί επέλεξαν να επιλύσουν τις διαφορές τους κατά τη διάρκεια του αγώνα

Φόβος σε παιχνίδι ποδοσφαίρου: Οπαδοί επέλεξαν να επιλύσουν τις διαφορές τους κατά τη διάρκεια του αγώνα

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Παραγουάης χαρακτηρίστηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια που συνέβησαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της Cerro Porteno απέναντι στην ομάδα Sportivo 2 de Mayo. Οι οπαδοί των γηπεδούχων επέλεξαν να επιλύσουν τις διαφορές τους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς το παιχνίδι μετατράπηκε σε πόλεμος μεταξύ οπαδών. Οι αναφορές κάνουν λόγο για συγκρούσεις μεταξύ συμμοριών για τον έλεγχο της κερκίδας (και άλλων δραστηριοτήτων που δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο), με τα γεγονότα να ξεφεύγουν πολύ γρήγορα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 54ο λεπτό του παιχνιδιού, με τις προφορικές αντιπαραθέσεις να εξελίσσονται σε ρίψεις αντικειμένων και σε επεισόδια με τους χούλιγκαν να αδιαφορούν για το γεγονός ότι στον ίδιο χώρο βρίσκονταν οικογένειες με μικρά παιδιά. Ο πρώτος που προσπάθησε να καταστείλει την ανοησία στην κερκίδα ήταν ο Ζαν Φερνάντεζ, ο τερματοφύλακας της Cerro, ο οποίος ανέβηκε στα κάγκελα και άρχισε να ψεκάζει την κερκίδα με νερό. Ταυτόχρονα, ο συμπαίκτης του, Λουίς Ριβέρος, πήρε ένα μικρό παιδί από τους γονείς του για να το προστατέψει και το κράτησε αγκαλιά, προσπαθώντας να το ηρεμήσει!

Σκληρά λόγια από πρώην παίκτη της ομάδας

Όταν ο Φερνάντεζ συνειδητοποίησε ότι με το νερό δεν θα μπορούσε να σταματήσει την… επέλαση των βαρβάρων, μάζεψε κι αυτός ορισμένα παιδιά και τα πήγε στον πάγκο προκειμένου να τους ηρεμήσει! Πλέον, ανήκει στην Cerro Porteno και ο πρώην παίκτης του Άρη, Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε (είχε ξεκινήσει από εκεί την καριέρα του), ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα γεγονότα που συνέβησαν από τους οπαδούς της ομάδας. “Πέρα από τη ντροπή, αυτό που συνέβη προκαλεί θλίψη. Πολλές οικογένειες με παιδιά ήθελαν να απολαύσουν την ομάδα τους. Σήμερα κάποιοι έκαναν όλα αυτά για να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο και δε φταίνε οι πραγματικοί οπαδοί. Είναι κρίμα” δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ