Άλογα Λονδίνο: Το Ασυνήθιστο Τρέξιμο μετά την Απώλεια των Ιππέων

Άλογα Λονδίνο: Το Ασυνήθιστο Τρέξιμο μετά την Απώλεια των Ιππέων

Όποιος έχει δει τον τσαμπουκά της πόλης δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο το γεγονός ότι άλογα έτρεχαν στους δρόμους του Λονδίνου. Η φάση έγινε στο Knightsbridge, όπου έξι άλογα υπό την επίβλεψη πέντε στρατιωτών περπατούσαν σε μια άσκηση. Χωρίς να το περιμένει κανείς, το κεφαλήνωμα “αποφάγισε” την οδό μετά από τις τρομακτικές εντυπώσεις από ένα λεωφορείο. Αποτέλεσμα; Δύο ιππείς κατέληξαν κάτω από τα άλογά τους, που αποφάσισαν να… τρέξουν για την ελευθερία τους!

Σήμερα, ένα από τα άλογα εντοπίστηκε στο Knightsbridge, ενώ τα δύο άλλα εκείνα μάλιστα συνέχισαν τον αγώνα τους μέχρι να καταλάβουν ότι… δεν έχουν πρόγραμμα με ταξίδι! Βίντεο μάρτυρα δείχνουν ένα από τα άλογα να συναντάει τον δρόμο του με ένα όχημα. Όλα οκ, όλα βαίνουν προς το καλύτερο, με τα τρία άλογα να επιστρατεύονται “σώας-σαλείας” από τις αρμόδιες αρχές. Κλείνουμε με την όμορφη εικόνα των ζώων που ηρεμούν στη γέφυρα Vauxhall περιμένοντας το… ταξίδι με φορτηγό πλέον.

Ίδιο Σενάριο τον Απρίλιο

Το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι οι άλογες έχουν βρεθεί και είναι πάλι στο Hyde Park. Στις 9:55 π.μ (τοπική ώρα) είχε επανέλθει η κανονικότητα. Ένα περιστατικό που θύμιζε αυτό της πρόσφατης φυγής των αλόγων, είχε ήδη συμβεί τον Απρίλιο, με τις εικόνες από την πόλη να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ