Υπόθεση 15χρονης θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην Κρήτη

Υπόθεση 15χρονης θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην Κρήτη

Το κινητό της 15χρονης στην Κρήτη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης εξετάζεται από τις Αρχές, καθώς αναμένεται να δώσει πληροφορίες για τους ενεχόμενους. Σύμφωνα με τη neakriti, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι γρήγορες, μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών της ανήλικης με αναμενόμενη και η κατάθεσή της. Οι αρμόδιες Αρχές έχουν πλέον πρόσβαση στο κινητό της 15χρονης και σε όλες τις συνομιλίες της, από τις οποίες προκύπτει η εμπλοκή περισσότερων ατόμων.

Περαιτέρω κλήσεις και καταθέσεις αναμένονται στο πλαίσιο της έρευνας, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεκάδες άνδρες επικοινώνησαν με την κοπέλα προκειμένου να κλείσουν ραντεβού. Η δικογραφία της υπόθεσης περιλαμβάνει ήδη 12 άτομα, τόσο αλλοδαπούς όσο και ημεδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό ή αποπλάνηση ανηλίκου στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Γεγονότα και αντιδράσεις

Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσα από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία πριν έξι μήνες και διαβίβασε το θέμα στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. Ακολούθως, η υπόθεση άρχισε να εξετάζεται από τις Αρχές, ενώ το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε νέες αναφορές για την υπόθεση και την ενημέρωση των Αρχών.

Η παρουσία της 15χρονης είναι αναμενόμενη στις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο της έρευνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου αντέδρασε άμεσα και αναλήφθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ