Βατίδου: Βίντεο του ατυχήματος και η αντίδρασή της

Βατίδου: Βίντεο του ατυχήματος και η αντίδρασή της

Το βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ο 59χρονος οδηγός μηχανής σύγκρουσε με το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου στη Γλυφάδα έχει κυκλοφορήσει δημοσίως. Η Εύη Βατίδου, έχοντας σταματήσει και έχοντας ανάψει το αλάρμ, αποφασίζει να σταματήσει στη δεξιά λωρίδα του δρόμου. Αμέσως μετά, η μηχανή σταματά κι αυτή, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μετέδωσε ο σταθμός Alpha και η εκπομπή Tlive. Ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να γυρνάει προς το μέρος της Εύης Βατίδου, πιθανότατα για να ελέγξει αν έχει σταματήσει. Στη συνέχεια, και οι δύο επιβαίνοντες καταλαβαίνονται να κατεβαίνουν από τη μηχανή και να αφαιρούν τα κράνη τους. Ο οδηγός κρατά το κράνος στο χέρι και πηγαίνει προς το αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου. Παρατηρείται ότι το αριστερό φλας του οχήματός της αναβοσβήνει αλλά σταματά μετά από λίγο. Αυτή είναι η στιγμή που ο 59χρονος φέρεται να χτυπάει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου.

Το κράνος πέφτει και σκύβει για να το μαζέψει. Στη συνέχεια, ο οδηγός και η σύντροφός του απομακρύνονται, ανεβαίνουν στη μηχανή και αποχωρούν από το σημείο, ενώ η Εύη Βατίδου τους ακολουθεί από πίσω.

Η Εύη Βατίδου περιγράφει το περιστατικό στη Γλυφάδα

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Εύη Βατίδου ευχαρίστησε δημόσια τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, λίγο μετά την αποφυλάκισή της χωρίς περιοριστικούς όρους για το επεισόδιο στη Γλυφάδα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Απαντώντας σε ερώτηση για τον λόγο που ο πρώην σύζυγός της ήταν ο πρώτος που της τηλεφώνησε, η Εύη Βατίδου δήλωσε: «Ναι, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Για να με υποστηρίξει».

«Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην σύζυγο μου. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι που πραγματικά βοηθούν τον άλλον», ανέφερε η Εύη Βατίδου, αναφερόμενη στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπισή της. Συνέχισε επίσης να μιλά στην εκπομπή Tlive: «Κατάφερα να παραμείνω ψύχραιμη περισσότερο από όσο περίμενα και εγώ. Η Αστυνομία συμπεριφέρθηκε άψογα απέναντί μου. Πιστεύω πάντα στην ελληνική δικαιοσύνη, γιατί μπορεί να μη συμφωνούμε πάντα, αλλά τελικά εξετάζει σωστά τα γεγονότα και λαμβάνει τη σωστή απόφαση ώστε να επικρατεί η δικαιοσύνη».

Αναφερόμενη στο τι συνέβη, ανέφερε ότι ο οδηγός της μηχανής «πλησίασε στο παράθυρο, στο καθρέφτη μου και με απειλητικό τρόπο, με το κράνος του, μου κατέστρεψε τον καθρέφτη. Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ και αναρωτιέμαι πώς βρέθηκε εκεί. Έφυγε πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να καταγράψω τον αριθμό πινακίδας της μηχανής του. Ακόμα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο έγινε αυτό. Δεν με ενδιαφέρει τι επικαλέστηκε αυτός ο κύριος… Για να μην τραυματίσω την κυρία, στρίβω λοξά στο οικόπεδο για να αποφύγω τη μηχανή».

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν οι δύο επιβάτες της μηχανής, ένας 59χρονος και μία 57χρονη, κατέστρεψαν τον καθρέπτη του αυτοκινήτου της.

Η Εύη Βατίδου ακολούθησε τη μοτοσικλέτα, και αργότερα φέρεται να εμβόλισε την μηχανή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και στις 06:45 ο οδηγός κατέθεσε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και η Εύη Βατίδου κατέθεσε μήνυση κατά του 59χρονου για εξύβριση, απειλή, και ζημιά σε ξένη ιδιοκτησία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ