Βατίδου – Κούγιας Γλυφάδα: “Οι άνθρωποι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές”

Βατίδου – Κούγιας Γλυφάδα: “Οι άνθρωποι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές”

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, λίγο μετά την απαλλαγή της από την καταγγελία που την οδήγησε στα κρατητήρια, η Εύη Βατίδου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια. Αναφέροντας τα όσα δήλωσε, αναφέρθηκε ως προς την περιστατικότητα στη Γλυφάδα στην οποία εμπλέχθηκε το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με την κυρία Βατίδου, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, σταμάτησε σε ένα περίπτερο. Εκεί, ο οδηγός μιας μηχανής επιτέθηκε σε αυτήν αφού την έβρισε και σπάσει τον καθρέφτη με το κράνος του. Αντίποινα, η πλευρά του οδηγού ισχυρίζεται ότι η Εύη Βατίδου τους καταδίωξε και τους εμβόλισε με συνέπεια να τραυματιστεί η συνεπιβάτιδα σύζυγός του. Η Εύη Βατίδου, αφού κρατήθηκε χθες, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, όπου απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

vatidou kougias

Βατίδου: Ο πρώτος άνθρωπος που σκέφθηκα να πάρω τηλέφωνο ήταν ο Αλέξης Κούγιας

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Εύη Βατίδου επιβεβαίωσε ότι ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της ήταν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος της παρείχε την απαραίτητη στήριξη. Υπογράμμισε επίσης την ευγνωμοσύνη της προς την αστυνομία για τη συμπεριφορά της απέναντί της. Εκφράζει επίσης εμπιστοσύνη στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και τη χαρακτηρίζει μια μεγάλη ψευδή ιστορία, εξηγώντας ότι δεν έχει προκαλέσει ποτέ κανέναν καβγά. Πρόσθέσει επίσης ότι ο καταγγέλλων πρόσωπο επιτέθηκε απρόκλητα.

Ο Αλέξης Κούγιας, μέσω της εκπομπής Live News, δηλώνει ότι η Εύη Βατίδου δεν εμβόλισε τη μηχανή, αλλά αυτή ανατράπηκε μόνη της.
“Έπεσε η γυναίκα (σ.σ. η σύντροφος του οδηγού της μηχανής) και την πλάκωσε η μηχανή”, επεσήμανε ο γνωστός ποινικολόγος για τον τραυματισμό της 57χρονης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ