Τροχαίο στα Χανιά: 33χρονος στην εντατική με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Τροχαίο στα Χανιά: 33χρονος στην εντατική με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ένας 33χρονος μοτοσικλετιστής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο άντρας τραυματίστηκε άσχημα όταν η μοτοσικλέτα του εξετράπηκε από την πορεία της και ανετράπη, χτυπώντας σε μεταλλικά κιγκλιδώματα. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, με τους γιατρούς να περιμένουν τα επόμενα 24ωρα.

Πώς έγινε το ατύχημα στα Χανιά

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3:20 στην παλιά εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, που τώρα λέγεται λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη. Ο 33χρονος πήγαινε από τα Χανιά προς την Κίσσαμο με τη μοτοσικλέτα του. Κάτω από συνθήκες που ψάχνει η αστυνομία, το δίκυκλο βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε, με τον οδηγό να κτυπάει βαριά.

Η ιατρική φροντίδα και οι ζημιές

Μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων και μπήκε στο χειρουργείο από νευροχειρουργούς και ορθοπεδικούς. Έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μαζί με άλλα τραύματα. Η μοτοσικλέτα καταστράφηκε αρκετά, και ευτυχώς φορούσε κράνος.

Η αστυνομία καταγράφει τα πάντα και ερευνά τα αίτια του τροχαίου. Στα Χανιά, τέτοια ατυχήματα θυμίζουν πόσο επικίνδυνοι είναι οι δρόμοι τα ξημερώματα. Οι αρχές ζητούν προσοχή από όλους τους οδηγούς μοτοσικλετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ