Τροχαίο Αριδαία: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο και τον 21χρονο

Τροχαίο Αριδαία: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 19χρονο και τον 21χρονο

Τροχαίο Αριδαία: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο τρίτος επιβάτης του οχήματος

Βαρύς πόνος έχει πλημμυρίσει την Αλμωπία, μετά το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου δύο νέων σε τροχαίο έξω από τη Μηλιά το βράδυ της Τρίτης (12/3). Την Τετάρτη (13/2) το απόγευμα συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 19χρονο και τον 21χρονο στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Κωνσταντίας. Σύμφωνα με το pellanow.gr, ο τρίτος επιβάτης του οχήματος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Τροχαίο Αριδαία: Το χρονικό

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 10 το βράδυ στον 3ο χλμ της οδού Κωνσταντίας – Εξαπλατάνου, κοντά στην Αριδαία (δήμος Αλμωπίας), όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι νέοι ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με φωτογραφίες από το σημείο, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και συγκρούστηκε με περίφραξη και κολώνα έξω από τον παιδικό σταθμό του χωριού.

Στο σημείο επικράτησαν πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Ο 20χρονος οδηγός και ο 19χρονος συνεπιβάτης καθώς και ο 21χρονος επιβάτης μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο τελευταίων. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

aridaia-troxaio2
aridaia-troxaio1
aridaia-troxaio

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ