Τρένο παραβίασε κόκκινο στους Αγίους Αναργύρους: Σοβαρό περιστατικό στον Προαστιακό

Τρένο παραβίασε κόκκινο στους Αγίους Αναργύρους: Σοβαρό περιστατικό στον Προαστιακό

Ένα περιστατικό που αφορά τον Προαστιακό έρχεται στο φως μετά τη δημοσίευση από την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, αναφέροντας πως ο μηχανοδηγός φαίνεται να παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη στους Αγίους Αναργύρους. Συγκεκριμένα, ένα τρένο που εκτελούσε δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο προς το Μενίδι και με επιβάτες, φθάνοντας στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη. Ο μηχανοδηγός φαίνεται να αγνόησε τον σηματοδότη, αλλά ευτυχώς η κατάσταση διορθώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Προαστιακός: Ο μηχανοδηγός ενημέρωσε τις αρχές

Ο μηχανοδηγός, μετά το περιστατικό, ενημέρωσε τους ανωτέρους του και μετά την άφιξή του στον προορισμό του, διενεργήθηκε έρευνα για το περιστατικό. Τονίζεται ότι παρόλο που υπήρξε συναγερμός, δεν επέφερε πειθαρχικές κυρώσεις για τον μηχανοδηγό.

Νέο περιστατικό στον Προαστιακό μετά τις Αχαρνές

Το νέο περιστατικό στον Προαστιακό ακολουθεί ένα προηγούμενο που περιέγραψαν τα “ΝΕΑ” πρόσφατα. Στις 23 Δεκεμβρίου του 2023 στον σταθμό του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών, η παραβίαση κόκκινου σηματοδότη σχεδόν οδήγησε σε σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών. Η αποφυγή νέας τραγωδίας υπογραμμίζει τη σημασία της ασφαλούς λειτουργίας των σιδηροδρομικών διαδρομών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ