Τι δήλωσε συνάδελφος καθηγητή που κατηγορείται ότι κυνήγησε μαθήτρια στην Αλεξανδρούπολη

Τι δήλωσε συνάδελφος καθηγητή που κατηγορείται ότι κυνήγησε μαθήτρια στην Αλεξανδρούπολη

Καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη κατηγορείται ότι κυνήγησε μαθήτρια με σκοπό σεξουαλική παρενόχληση στο σχολείο. Συνάδελφός του μίλησε σήμερα, τονίζοντας ότι είδε αλλαγή στη συμπεριφορά του. Αναφέρθηκε ότι ο καθηγητής «δεν είχε δώσει δικαιώματα». Εξέφρασε εκτίμηση για τον κατηγορούμενο, αλλά επισήμανε περίεργη συμπεριφορά πρόσφατα.

Ο συνάδελφος δήλωσε επίσης ότι δεν πιστεύει στις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και το ϸεωρεί ευαίσθητο θέμα. Υποστήριξε ότι πιθανώς ο καθηγητής νιώθει πιέσεις. Η σύλληψη του έγινε μετά την καταγγελία μιας 16χρονης μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι κατηγορίες εναντίον του καθηγητή

Το περιστατικό συνέβη στο προαύλιο ενός γυμνασίου στην Αλεξανδρούπολη, όπου η μαθήτρια ενημέρωσε τη διευθύντρια για τη συμπεριφορά του καθηγητή. Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Κατηγορείται ότι προσπάθησε να πλησιάσει τη μαθήτρια και την παρενόχλησε σεξουαλικά, με μαρτυρίες να καταγράφουν συστηματική παρενόχληση από τον καθηγητή, συμπεριλαμβανομένης και φορές όπου ντύθηκε νίντζα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ