Τελετή κηδείας του τραγουδιστή Βασίλη Καρρά: Το πλήθος αποχαιρετά τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Τελετή κηδείας του τραγουδιστή Βασίλη Καρρά: Το πλήθος αποχαιρετά τον αγαπημένο καλλιτέχνη

Σήμερα, Τετάρτη (27/12) στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Βασίλη Καρρά στην γενέτειρά του, Κοκκινοχώρι Καβάλας

Σήμερα, Τετάρτη (27/12) στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Βασίλη Καρρά στην γενέτειρά του, Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία του επιθυμία. Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Στο μεταξύ χθες, Τρίτη (16/12) εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 20:00 το βράδυ στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, η σορός του Βασίλη Καρρά.

Εκεί πλήθος κόσμου, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, περίμενε τη σορό του αγαπημένου ερμηνευτή σε ουρές έξω από τον Ιερό Ναό και την υποδέχθηκε με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «Αθάνατος», αλλά και «Σήκω να μας τραγουδήσεις, Βασίλη». Μεταξύ των ανθρώπων που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να αποτίσουν φόρο τιμής ήταν συνάδελφοι και φίλοι του λαϊκού τραγουδιστή, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κώστας Μακεδόνας και η Λένα Ζευγαρά. Υπενθυμίζεται ότι, ο Βασίλης Καρράς πέθανε το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Τον τελευταίο καιρό έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε διαγνωστεί με κορονωϊό και νοσηλευόταν.

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Κλίμα οδύνης επικρατεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, τον τόπο που ο ίδιος επέλεξε να γίνει και η τελευταία του κατοικία. Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, κατακλύζουν ήδη από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του, στις 12.00. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ