Σύζυγος 43χρονου – Χαλκίδα: Τον άκουσα να φωνάζει «άσε με» κι άρχισα να ουρλιάζω

Σύζυγος 43χρονου – Χαλκίδα: Τον άκουσα να φωνάζει «άσε με» κι άρχισα να ουρλιάζω

Σύζυγος 43 ετών – Χαλκίδα: Άκουσα τον άνδρα μου να φωνάζει “άσε με”, κι άρχισα να ουρλιάζω

Σύζυγος 43 ετών – Χαλκίδα: “Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία, δεν τον αναγνώρισα” λέει η σύζυγος του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα

Ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό της φρίκης, στη δολοφονία του άνδρα της από τη 39χρονη που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. “Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με! Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση,” αναφέρει η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού από τη Χαλκίδα.

“Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας” είπε στον Alpha η γυναίκα, προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της είχε ενημερώσει ότι ενοχλούταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας ως μία μέρα σαν τις άλλες, αλλά όλα άλλαξαν εκείνη τη στιγμή όταν αντείδει αυτό που συνέβη.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει με τους ισχυρισμούς της οικογένειας της 39χρονης περί βιασμού, η χήρα του θύματος λέει με νόημα: “Τον σκοτώνουν για δεύτερη φορά”. “Ήταν έξω καρδιά. Καλαμπουριτζής, με το γέλιο, το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί του. Για μένα ο Σάκης δεν έχει φύγει. Εγώ θα τον έχω μαζί μου μια ζωή και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί,” λέει για τον σύζυγό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ