Συλλογή Κροατών-Ευζώνων: “Προσπάθησαν να διαφύγουν”

Συλλογή Κροατών-Ευζώνων: “Προσπάθησαν να διαφύγουν”

Σύλληψη Κροατών- Ευζώνων: Βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα στο βαν που επέβαιναν.

Επτά Κροάτες συνελήφθησαν πρόσφατα στα σύνορα των Ευζώνων, καθώς προσπάθησαν να διαφύγουν από την Ελλάδα μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στο θάνατο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ. Βρέθηκαν μαχαίρια και ρόπαλα στο βαν που επέβαιναν. Αυτοί οι επτά Κροάτες ανήκαν στο κομβόι των 100 περίπου χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρά την απαγόρευση της UEFA για μετακίνηση οπαδών. Συνολικά, έχουν συλληφθεί 105 άτομα για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, ενώ αναζητούνται κι άλλοι Κροάτες χούλιγκαν από τουλάχιστον 150 που διέσχισαν όλη την Ελλάδα και έφτασαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

syllipsi kroaton3

Ένας 19χρονος Κροάτης προσήχθη στην Κακαβιά

Ένας 19χρονος Κροάτης προσήχθη στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη και τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επέβαινε σε αλβανικό λεωφορείο και προσήχθη στο ΑΤ Ιωαννίνων για να διαπιστωθεί πότε μπήκε στη χώρα και εάν εμπλέκεται στη δολοφονία του Κατσούρη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 19χρονος Κροάτης προσπάθησε να διαφύγει από την Ελλάδα αλλά συνελήφθη στο ελληνικό συνοριακό σημείο της Κακαβιάς, καθώς θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του φίλαθλου της ΑΕΚ. Οι αρχές συνεργάζονται με το αρχηγείο της Αστυνομίας για το εάν θα προσαχθεί σε περαιτέρω ανάκριση.

syllipsi kroaton1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ