Συλλήψεις Νέων Οδηγών για Επικίνδυνη Οδήγηση στον Κηφισό Χωρίς Δίπλωμα

Συλλήψεις Νέων Οδηγών για Επικίνδυνη Οδήγηση στον Κηφισό Χωρίς Δίπλωμα

Η τροχαία προχώρησε στη σύλληψη ακόμα 5 νεαρών οδηγών που επιδεικνύοντας “μαγκιά”, οδηγούσαν επικίνδυνα στον Κηφισό, επαναλαμβάνοντας τις πράξεις που κατήγγειλε η σύλληψη του 21χρονου – Προβολή των επιδόσεών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 21χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας συνελήφθη για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση χωρίς κατάλληλη άδεια ικανότητας, ενώ αφαίρεσαν τη μοτοσικλέτα του. Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης ημέρας (31/3) συνελήφθη οδηγώντας επικίνδυνα προς επίδειξη ικανότητας οδήγησης κατά μήκος της Λεωφόρου Κηφισού, της Λεωφόρου Αθηνών και της Γεώργιου Παπανδρέου στο Αιγάλεω, κάνοντας σούζες και επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς και προκαλώντας τρόμο και ανησυχία.

Βίντεο: Αυτοκίνητο ανατράπηκε και εγκατέλειψε τον οδηγό του

Σύμφωνα με αναφορές του καναλιού Alpha, ο 21χρονος εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Κηφισού να οδηγεί με σούζα προκαλώντας ανησυχία στους άλλους οδηγούς, με αστυνομικούς να τον παρακολουθούν από απόσταση για αποφυγή ατυχήματος μέχρι να φτάσει στη Λεωφόρο Αθηνών, όπου σταμάτησαν και τον συνέλαβαν, καθώς και άλλα 5 άτομα που οδηγούσαν επικίνδυνα όπως αυτός. Οι νεαροί προβάλλαν τις “επιτυχίες” τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Μέσα στο πλαίσιο -2.654- ελέγχων στο οδικό δίκτυο της Αττικής, εντοπίστηκαν συνολικά -805- παραβάσεις, μεταξύ των οποίων ενδεικτικά -32- για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, -71- για υπέρβαση των ορίων ταχύτητας, -5- για επικίνδυνους ελιγμούς και -9- για αγνόηση των φωτεινών σηματοδότες. Οι έλεγχοι της Τροχαίας Αττικής συνεχίζονται με σκοπό την προώθηση της οδικής ασφάλειας για τους πολίτες που μετακινούνται, στηρίζοντας την ενσωμάτωση αισθήματος ασφάλειας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ