Συμπλοκή στη Λαμία: Γονείς χτυπούν μαθητές που είχαν επιτεθεί στα παιδιά τους

Συμπλοκή στη Λαμία: Γονείς χτυπούν μαθητές που είχαν επιτεθεί στα παιδιά τους

Ένα βίντεο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής ανάμεσα σε συγγενείς ενός 17χρονου και μαθητές του ΕΠΑΛ στη Λαμία έχει δημοσιοποιηθεί. Οι μαθητές είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον ανήλικο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η σύγκρουση. Τα γεγονότα ξεκίνησαν όταν δύο 16χρονοι απείλησαν τον 17χρονο μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ μέσα στο σχολείο. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι ανήλικοι είπαν στον μαθητή: “Ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media, ή θα σε μαχαιρώσουμε”. Ο 17χρονος αντέδρασε και ακολούθησε η έξαρση της βίας.

Οι δύο 16χρονοι επιτέθηκαν στον ανήλικο έξω από το σχολείο και εκείνος, μετά από το περιστατικό, ειδοποίησε τον πατέρα και τον θείο του. Οι ενήλικες ανταποκρίθηκαν και συναντήθηκαν με τους 16χρονους στο κέντρο της πόλης, όπου και τους επιτέθηκαν. Το Mega δημοσίευσε ένα βίντεο από την επίθεση των συγγενών του 17χρονου στους δύο ανήλικους.

Συλλήψεις

Η σύγκρουση σημειώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη (12/10). Ένας από τους 16χρονους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Τόσο ο πατέρας του 17χρονου μαθητή που αρχικά δέχθηκε την επίθεση, όσο και ο ίδιος ο 17χρονος συνελήφθησαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ