Ρομά ζητά συγγνώμη από Έλληνες: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη”

Ρομά ζητά συγγνώμη από Έλληνες: “Θέλω να ζητήσω συγγνώμη”

Ένας νεαρός Ρομά έχει ανεβάσει ένα νέο βίντεο στο TikTok στο οποίο συνεχίζει να εκφράζει την οργή του για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, κατηγορώντας τους αστυνομικούς ως ρατσιστές έναντι των Ρομά.

Στο νέο αυτό βίντεο, ο νεαρός Ρομά ζητά συγγνώμη από την Ελλάδα και την πατρίδα του, τονίζοντας πως δεν έπρεπε να εκφράσει τις απειλές του. Αναφέρει ότι το έκανε στον αναβρασμό των συναισθημάτων του λόγω του θανάτου του συγγενή του. Επίσης, δηλώνει ότι το πρώτο του βίντεο δημοσιεύτηκε από αστυνομικούς σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορώντας τους ως ρατσιστές εναντίον των Ρομά. Εκφράζει επίσης την άποψη ότι η αστυνομία επιθυμεί πόλεμο με τους Ρομά και υποστηρίζει ότι οι Έλληνες αστυνομικοί αποφοιτούν από τη Σχολή χωρίς καμία κατάλληλη εκπαίδευση. Τελειώνοντας, ζητάει για μια ακόμη φορά συγγνώμη και επιμένει ότι η αστυνομία πρέπει να ηρεμήσει.

roma 1

«Θα σκοτώσω αστυνομικούς και Έλληνες»

Παλαιότερα, η ΕΛΑΣ είχε εκδώσει διαταγή έρευνας για τον εντοπισμό του Ρομά, ο οποίος είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου διακηρύττει δημόσια την πρόθεσή του να διαπράξει εγκλήματα εναντίον αστυνομικών και απλών πολιτών. Τα λεγόμενά του στο βίντεο προκαλούν σοκ: «Έχουν σκοτώσει άλλον έναν 17χρονο, όλα είναι καλά, δεν συμβαίνει τίποτα. Όμως, όταν οι τσιγγάνοι, θέλει να γίνει πόλεμος, που εύχομαι να γίνει πόλεμος, θα είμαστε οι πρώτοι, οι εχθροί της Ελλάδας. Εγώ συγκεκριμένα, θα σκοτώσω όλους τους αστυνομικούς και θα σκοτώνω κάθε Έλληνα μπροστά μου. Με τόσο ρατσισμό, με τόση κακία, εγώ θα σας ταρακουνήσω. Ζητώ συγγνώμη από την Ελλάδα και την πατρίδα μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ