Ρόδος: Αναβιώνει η υπόθεση του 49χρονου που πέθανε λίγο μετά που του είπαν ότι είχε απλό κρύωμα

Ρόδος: Αναβιώνει η υπόθεση του 49χρονου που πέθανε λίγο μετά που του είπαν ότι είχε απλό κρύωμα

Ένα απίστευτο γεγονός στη Ρόδο, σχετικά με τον θάνατο ενός 49χρονου, βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα.

Ο 49χρονος απεβίωσε λίγο μετά την επίσκεψή του στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπου είχε πάει μετά την αίσθηση αδιαθεσίας. Οι γιατροί του είπαν αρχικά πως είχε απλό κρύωμα, όμως λίγο αργότερα πέθανε από έμφραγμα μέσα σε φαρμακείο. Η υπόθεση αυτή θα εξεταστεί από το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Ρόδου, καθώς η οικογένεια του άνδρα έχει υποβάλλει αγωγή κατά του Νοσοκομείου της Ρόδου. Στην αγωγή αναφέρεται ότι η σύζυγος του 49χρονου απαιτεί αποζημίωση 400.000 ευρώ για την ψυχική της οδύνη και το τρίχρονο παιδί της από τον θάνατο του συζύγου και πατέρα τους. Σύμφωνα με την αγωγή, ο απρόσμενος θάνατος του 49χρονου συνέβη σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα. Είχε παντρευτεί την 42χρονη σύζυγό του και είχαν ένα τρίχρονο παιδί.

Τι ακριβώς συνέβη στη Ρόδο το 2021

Στις 20 Μαΐου 2021, στις 21:15, ο 49χρονος αισθάνθηκε πόνους στην πλάτη, που έγιναν ανεκτίμητοι μέσα σε λίγη ώρα. Ο 49χρονος και η σύζυγός του απευθύνθηκαν άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου. Ο γιατρός που τον αντιμετώπισε κρίνει ότι δεν χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο, καθώς τα συμπτώματά του ήταν αποτέλεσμα απλού κρυώματος. Έπειτα από αυτή την αξιολόγηση, το ζευγάρι έφυγε από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, όταν πήγαν σε ένα φαρμακείο για να πάρουν τα προτεινόμενα φάρμακα, ο 49χρονος κατέρρευσε μέσα στο κατάστημα, λόγω εμφράγματος, και απεβίωσε μετά από μεταφορά στο ίδιο νοσοκομείο τα ξημερώματα της επομένης μέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ