Πύργος: 13χρονη Ξυλοδαρμένη – Ζήτημα Βίας

Πύργος: 13χρονη Ξυλοδαρμένη – Ζήτημα Βίας

Σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό μιας 13χρονης στον Πύργο

Μια μαθήτρια 13 ετών στον Πύργο υποφέρει από βίαιη επίθεση μιας 14χρονης μαθήτριας μετά το σχολείο. Ο άγριος ξυλοδαρμός έχει προκαλέσει οργή και ερωτήματα. Ποιο ήταν το κίνητρο της επίθεσης αυτής; Η μητέρα της θύματος μιλάει αποκλειστικά στο Live News για τα γεγονότα που μετέφερε η κόρη της μετά την επίθεση. “Αν δεν είχαν τραβήξει το βίντεο, η κόρη μου θα μπορούσε να σκοτωθεί. Την έβριζε με οργή”, ανέφερε η μητέρα του ανήλικου θύματος.

Η παρεξήγηση που οδήγησε στην επίθεση ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα, όπως δήλωσε το 13χρονο κορίτσι. Μηνύματα στο κινητό της από τη συνομήλική της που προέκυψαν σε φασαρία παρείχαν την αφορμή για την επίθεση. “Η κόρη μου δεν είχε κάνει τέτοιες απειλές, αλλά η άλλη δεν την πίστεψε και εξήγησε την επίθεση”, περιέγραψε η μητέρα.

Μητέρα 13χρονης: Επικοινωνεί με το Live News

Η μητέρα της 13χρονης μίλησε για την ανατριχιαστική εμπειρία. “Πάω το παιδί μου στο σχολείο για να μην κρύβεται στο σπίτι. Έχουμε εμπλακεί στο νόμο και ακόμα δεν καταλαβαίνουμε τι συνέβη”, ανέφερε. Η μήνυση που ακολούθησε έχει αναστατώσει την κοινωνία.

Πατέρας Επιτιθέμενης 14χρονης: “Ζητώ συγγνώμη”

Ο πατέρας της κοπέλας που επιτέθηκε ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της. “Καταδικάζουμε τη βία. Η κόρη μου δεν έχει μάθει να χτυπάει. Έχει δεχτεί τιμωρίες από εμάς και από το σχολείο”, τόνισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ