Πρόβλεψη Καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείο: Σάββατο

Πρόβλεψη Καιρού από το Εθνικό Αστεροσκοπείο: Σάββατο

Σήμερα, Σάββατο (18/11), αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένους βοριάδες. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας και στη συνέχεια και σε άλλες περιοχές, ενώ αναμένονται παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και τοπικά στα κεντρικά ορεινά.

Βελτίωση από το μεσημέρι

Από τις προμεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης ο καιρός σταδιακά θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση. Στη συνέχεια, η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση, με τιμές που θα κυμαίνονται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα μέρη της χώρας.

Υπόλοιπες Περιοχές

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί από τις μεσημβρινές ώρες. Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στη Μακεδονία – Θράκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ