Μυστήριο με τον θάνατο της Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο

Μυστήριο με τον θάνατο της Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο

Νέες πληροφορίες αναδύονται για τον μυστηριώδη θάνατο μιας Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο, καθώς οι Αρχές διερευνούν την πιθανότητα ενός αδέσποτου φυσίγγιου να ευθύνεται για τον θάνατό της! Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ενδείξεις εναντίον του συζύγου της Γερμανίδας τουρίστριας, ενώ φαίνεται ότι η 58χρονη τραυματίστηκε από απόσταση 25 μέτρων. Οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες σε σπίτια και βάρκες, χωρίς ακόμα να έχουν βρει κάτι. Το εικονικό υλικό των καμερών ασφαλείας είναι ανεπαρκές και παρά τις έρευνες, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί το όπλο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας, Χρυσαυγή Κούση, κατά την εξέταση που πραγματοποιήθηκε «διαπιστώθηκε ότι η θανούσα φέρει τραύμα ως εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια» και φαίνεται ότι προέρχεται από πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος, πιθανότατα 22mm.

Ο θάνατος της 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας αρχικά είχε αποδοθεί σε αιφνίδια αιτία. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο θάνατος προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm. Η ανακάλυψη αυτή έγινε 4-5 ώρες πριν ο σύζυγός της αναφέρει τον θάνατό της. Η Γερμανίδα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας, όπου καταλήφθηκε ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε φυσικά αίτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ