Πατέρας Αντώνιος – Κιβώτος: Νεαρός παρακάλεσε να συναντήσει δύο ανήλικους που απέσυραν τις καταγγελίες τους

Πατέρας Αντώνιος – Κιβώτος: Νεαρός παρακάλεσε να συναντήσει δύο ανήλικους που απέσυραν τις καταγγελίες τους

Στα ηχητικά που παρουσίασε η εκπομπή του Mega περιλαμβάνονται συνομιλίες μεταξύ του πατέρα Αντωνίου με τον ανήλικο που απέσυρε την καταγγελία του. Υπάρχουν φωνητικά μηνύματα από άνθρωπο που έζησε στην Κιβώτο του Κόσμου στον Βόλο, που ήταν από τα παιδιά που ήταν κοντά στον πατέρα Αντώνιο και πλέον έχει αποχωρήσει, καθώς έχει ενηλικιωθεί.

Νεαρός παρακάλεσε να μεσολαβήσει τρόφιμος δομής της «Κιβωτού» για να συναντήσει δύο άτομα που κατήγγειλαν τον πατέρα Αντώνιο

Ένας νεαρός, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, επιμένει να συναντήσει κρυφά τα δύο παιδιά που φαίνεται ότι απέσυραν πρόσφατα τις καταγγελίες τους, χωρίς να διευκρινίζει τους λόγους για τη συνάντηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός ζήτησε από τρόφιμους στη δομή του Βόλου να μεσολαβήσουν για να συναντήσει τα δύο παιδιά που απέσυραν τις καταγγελίες τους. Υπάρχει και η δήλωση ενός 16χρονου που αντέκρινε τις καταγγελίες του μέσω βίντεο και επιστολής όπου ζητούσε συγνώμη από τον πατέρα Αντώνιο, ενώ παραδεχόταν πως αναγκάστηκε να τραβήξει το βίντεο λόγω πιέσεων που δέχθηκε.

Ο νεαρός και η μητέρα του αναφέρουν ότι οι επιστολές που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα και στις οποίες απέσυραν τις καταγγελίες τους κατά του πατέρα Αντωνίου, ήταν ψεύτικες. Το ερώτημα είναι αν οι πιέσεις που ανέφερε ο 16χρονος συνδέονται με τον νεαρό που απευθυνόταν για να τους συναντήσει. Προκύπτουν αναρίθμητα ερωτήματα και για το δεύτερο 16χρονο που υποστηρίζει ότι ψεύτευε σχετικά με τα χτυπήματα που υπέστη σε δομές της “Κιβώτου”.

kivotos kosmou

Διάλογος από τα ηχητικά ντοκουμέντα

Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο νεαρός να ζητά από τρόφιμους στη δομή της “Κιβώτου” να μεσολαβήσουν για να οργανώσουν συνάντηση με τους δύο ανήλικους που είχαν κάνει καταγγελίες. “Απλά Θ…., πρέπει να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο. Εγώ θα είμαι έξω, δεν θα μπω μέσα τώρα. Θα μου τον φέρεις, ξέρεις πού; Στη στάση και θα μου τον φέρεις. Εντάξει; Και θέλω να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β… Εντάξει;”

“Τελικά σκέφτομαι να έρθω και αύριο σχολείο. Για κάτι ακόμα σχετικά με τον Β…, να του μιλήσω λίγο, να μου πει κάτι γιατί δεν μου το διευκρίνισε ακριβώς. Εε.. ναι οπότε, θα ξαναέρθω αύριο, δεν έχω φύγει ακόμα. Απλά, να μην το μάθει κανείς άλλος, ξέρεις… Πες, ότι έχω φύγει ξέρω εγώ, ότι κατεβαίνω Αθήνα και στο ξαφνικό θα το κάνω αυτό με τον Β… αύριο εντάξει;”. “Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω στο…, το ίδιο πες ότι έφυγα. Εντάξει; Θα με δει ξαφνικά. Απλά Θ… θέλω οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ