Πάνω από 300 συλλήψεις τις ημέρες 18 και 19 Σεπτεμβρίου

Πάνω από 300 συλλήψεις τις ημέρες 18 και 19 Σεπτεμβρίου

Για διάφορα αδικήματα, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 303 συλλήψεις τις ημέρες 18 και 19 Σεπτεμβρίου, ενώ καταγράφηκαν πάνω από 4.000 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι αστυνομικές δράσεις εστιάστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, τη δυτική Αττική, καθώς και σε περιοχές όπως Παιανία, Κορινθία, Θεσσαλία, Κατερίνη και Άρτα. Αυτές οι επιχειρήσεις ήταν μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση του εγκλήματος και τη βελτίωση της ασφάλειας των πολιτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, αστυνομικά κλιμάκια από διάφορες υπηρεσίες πραγματοποίησαν ελέγχους σε περιοχές με αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας. Συνολικά, ελέγχθηκαν 15.410 οχήματα και 21.094 άτομα. Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων, πραγματοποιήθηκαν 303 συλλήψεις, 848 προσαγωγές, 4.034 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 103 ακινητοποιήσεις οχημάτων και 3 κατασχέσεις οχημάτων.

Ειδικότερα, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν ελέγχοι ατόμων, προσαγωγές και συλλήψεις, με μεγάλη συμμετοχή αστυνομικών. Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι αφορούσαν 386 άτομα, από τα οποία προσάχθηκαν 32 και συνελήφθησαν 7, 4 από τους οποίους για παρεμπόριο. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν ειδικές επιχειρήσεις σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, όπως η Αγία Βαρβάρα, οι Αχαρνές και το Ζεφύρι, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως Παιανία, Κορινθία, Θεσσαλία, Κατερίνη και Άρτα. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν ελέγχοι ατόμων και οχημάτων, προσαγωγές και συλλήψεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αυτές οι αστυνομικές δράσεις αποτελούν μέρος μιας συνολικής προσπάθειας για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος και τη βελτίωση της ασφάλειας των πολιτών και θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ