Οπαδός του Παναθηναϊκού συλλήφθηκε μετά την εντοπισμό του από βίντεο κλειστού κυκλώματος κάμερας

Οπαδός του Παναθηναϊκού συλλήφθηκε μετά την εντοπισμό του από βίντεο κλειστού κυκλώματος κάμερας

Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού συνελήφθη όταν οι αρχές εντόπισαν την ταυτότητά του από τις εικόνες που καταγράφηκαν από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος. Στα βίντεο είδαμε ότι ο εν λόγω χούλιγκαν ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς είχε συμμετάσχει σε πολλά οπαδικά επεισόδια.

Ο χούλιγκαν του Παναθηναϊκού που αναζητούνταν από τις αρχές συνελήφθη. Η ταυτότητά του εντοπίστηκε από τις εικόνες της κάμερας κλειστού κυκλώματος, όπου φαίνεται να είναι ένας από τους οργανωτές της βίαιης επίθεσης των Κροατών και Ελλήνων χούλιγκαν που έγινε έξω από την Opap Arena και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Προδόθηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος

Οι εικόνες από την κάμερα κλειστού κυκλώματος έδειξαν ότι ο οπαδός του Παναθηναϊκού είναι γνωστός στις αρχές και έχει συμμετάσχει σε πολλά οπαδικά επεισόδια. Ο εισαγγελέας που ασχολείται με την υπόθεση, μετά την εντολή σύλληψης του γνωστού οπαδού του Παναθηναϊκού, που θεωρείται ένας από τους τακτικούς οργανωτές της βίαιης επίθεσης των χούλιγκαν, φαίνεται ότι θα επεκτείνει τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια με νέες εντάλματα σύλληψης για άλλα άτομα που φαίνεται να εμπλέκονται στα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν ήδη στη διάθεσή τους συγκεκριμένα στοιχεία που εξετάζονται και αναμένεται να οδηγήσουν σε νέες κατηγορίες κατά άλλων ατόμων σχετικά με τα επεισόδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ