Θλίψη στην Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Όλγα που είχε ξυλοκοπηθεί από τον πρώην σύντροφό της

Θλίψη στην Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Όλγα που είχε ξυλοκοπηθεί από τον πρώην σύντροφό της

Η 41χρονη Όλγα, που είχε υποστεί βίαιη επίθεση από τον πρώην σύντροφό της τον Ιανουάριο του 2022 στην Αργυρούπολη, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της μετά από επτά μήνες νοσηλείας. Η Όλγα Δημητροπούλου βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση για επτά μήνες στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις για να κρατηθεί στη ζωή, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τις βίαιες χτυπηματικές επιθέσεις του πρώην συντρόφου της είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια ομιλίας και κίνησης.

Παρά τις μικρές βελτιώσεις στην κατάστασή της και την ικανότητα μετακίνησης των άκρων της, η Όλγα πέθανε από τις επιπτώσεις των τραυμάτων της. Ο 47χρονος πρώην αθλητής τζούντο καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, παρά την έκφραση μεταμέλειας που έδειξε μετά την επίθεση. Ο Σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω» ανακοίνωσε το θάνατό της και εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό γεγονός.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών «Προασπίζω»

«Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που βιαζόταν με βία ως σάκος γυμναστικής στην Αργυρούπολη από τον (φαινομενικά) άνθρωπό της… και δάσκαλο γυμναστικής. Τελικά, δεν φάνηκε αρκετή η στήριξη και η αγάπη μας για να νικήσει το μίσος και τα θανάσιμα χτυπήματά του! Σήμερα, αποχαιρετούμε μια ακόμη νέα συνάνθρωπό μας που έφυγε λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του άνθρωπου που νόμιζε ότι την αγαπούσε. Ως κοινωνία, πρέπει να αναζητήσουμε τις ευθύνες μας και ως άτομα να θεραπεύσουμε επιτέλους τις ακραίες συμπεριφορές μας – επειδή η ζωή είναι πολύτιμη! Καλό ταξίδι, Όλγα!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ