Νίκος Παππάς – Γερμανού: Οι ευρωεκλογές, ο Κασσελάκης και η Νομική

Νίκος Παππάς – Γερμανού: Οι ευρωεκλογές, ο Κασσελάκης και η Νομική

Ο Νίκος Παππάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές 2023 με τον ΣΥΡΙΖΑ. Απάντησε σε σχόλια για τη συνέλευση της Νομικής Αθηνών και το περιστατικό με τον διαιτητή που πέταξε μπάλα. Αποδέχτηκε την πρόταση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής και χαρακτήρισε τον εαυτό του “ανένταχτο αριστερό”. Εκφράζοντας τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη, εξέφρασε επιθυμία να πιστέψει σε κάποιον άνθρωπο για να αλλάξουν τα πράγματα.

Νίκος Παππάς – Γερμανού: «Έγινε θέμα όταν ο Πρίντεζης γρονθοκόπησε;»

Αναφέρθηκε σε άλλα περιστατικά στον αθλητισμό όπως τη συμπεριφορά των παικτών και της δημοσιότητας, επισημαίνοντας ότι αυτό που τον ενοχλεί είναι η υποκρισία που επηρεάζει την κοινή γνώμη.

Νίκος Παππάς – Γερμανού: Η συγκίνηση για τον Γιάννη: «Να βράσω τα κύπελλα»

Αναφέρθηκε σε συγκινητική στιγμή που έζησε με έναν φίλο του και ανέδειξε την αξία της αγάπης και της αλληλεγγύης πέρα από την επιτυχία στον αθλητισμό.

«Σπούδασα τα αδέρφια μου, πήρα σπίτι στην οικογένεια και δεν τελείωσα τη Νομική»

Ανέδειξε τη δύσκολη διαδρομή του και τις προτεραιότητές του, εξηγώντας ότι παρότι δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένειά του και τη στήριξη των αδερφών του.

«Εμένα δεν με συμφέρει η κατάληψη αλλά δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια»

Αναφέρθηκε σε προσωπικές εμπειρίες και τη συμμετοχή του σε κοινωνικές πρωτοβουλίες, εκφράζοντας τις δυσκολίες και την ανάγκη για δράση πέρα από τα προσωπικά συμφέροντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ