Ένα παιδί 16 χρονών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο χθες βράδυ, ανήμερα Χριστούγεννα, στην παλιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου κοντά στο Λάππα. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά εκεί, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, και ο 16χρονος Ρομά που ταξίδευε σε ένα από αυτά δεν τα κατάφερε. Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους ένας έφηβος και μια γυναίκα, πήγαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και είναι εκτός κινδύνου.
Σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό
Ο οδηγός ενός επιβατικού αυτοκινήτου, Έλληνας, έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε φορτηγό ιδιωτικής χρήσης. Στο αυτοκίνητο ήταν ο 16χρονος και ένας 17χρονος, ενώ το φορτηγό οδηγούσε ένας άντρας με συνεπιβάτιδα μια γυναίκα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά όλοι εκτός από τον έφηβο που πέθανε στα τραύματά του.
Διερεύνηση από την Τροχαία
Η Ελληνική Αστυνομία έβγαλε ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο και η Τροχαία Πατρών άνοιξε δικογραφία. Οι αστυνομικοί ψάχνουν τώρα τις ακριβείς αιτίες του δυστυχήματος, που έγινε τις βραδινές ώρες. Αυτός ο δρόμος έχει δει πολλά παρόμοια ατυχήματα παλιότερα, και οι αρχές τον παρακολουθούν στενά.