Νεκρό έμβρυο στη Σόλωνο: Αποκαλύψεις από εταιρεία αποφράξεων και δομή

Νεκρό έμβρυο στη Σόλωνο: Αποκαλύψεις από εταιρεία αποφράξεων και δομή

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε σε αποχέτευση στη Σόλωνο, μίλησε η υπεύθυνη της εταιρείας αποφράξεων. Η εταιρεία αυτή απασχολεί τον υπάλληλο που βρήκε το έμβρυο στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, ο υπάλληλος είχε σοκάρει, αλλά δεν χρησιμοποίησε πιεστικό εξαιτίας της ανακάλυψής του. Αρχικά νόμισε ότι πρόκειται για ζώο ή ποντίκι, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι πρόκειται για έμβρυο που δεν είχε εξελιχθεί σωστά. Η εταιρεία ανέφερε ότι δεν χρησιμοποιήθηκε μικροκάμερα, αλλά μόνο μία κουτάλα για την ανάσυρση του.

Σχετικά με την παραλαβή του εμβρύου από τη δομή, αναφέρθηκε ότι μια νοσηλεύτρια παρέλαβε το έμβρυο και το τοποθέτησε σε ένα ψυγείο μετά την ειδοποίηση του υπαλλήλου. Οι αρμόδιοι της δομής δήλωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν λήψη DNA για να εντοπίσουν τη μητέρα του εμβρύου, πιθανόν κινδυνεύοντας και αυτή.

Ανακοινώσεις ΜΚΟ

Η ΜΚΟ με τη σειρά της δήλωσε ότι συνεργάζεται με τις αρχές για να διερευνηθεί η υπόθεση. Δεν επιδιώκει να διατυπώσει υποθέσεις, αλλά περιμένει τις εξελίξεις από την έρευνα της αστυνομίας. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές περί αρχικής αντίδρασης αντιπροσώπων της ΜΚΟ να συνεργαστούν με την αστυνομία.

Ε

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ