Τρεις συλλήψεις για οπαδική βία εναντίον ανηλίκων στη Νέα Ιωνία

Τρεις συλλήψεις για οπαδική βία εναντίον ανηλίκων στη Νέα Ιωνία

Τρεις νέοι, ηλικίας 19, 16 και 14 ετών, συνελήφθησαν από την αστυνομία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Ιωνία. Οι νέοι κατηγορούνται για επιθέσεις σωματικής βίας, ληστεία και οπαδική βία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το απόγευμα της Τετάρτης σε ένα σχολικό αυλάκι στη Νέα Ιωνία, μια ομάδα εννέα ατόμων επιτέθηκε σε δύο ανήλικους 14 ετών και τους άρπαξε το κινητό και το ρολόι τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες επικοινώνησαν με τα θύματα μέσω κοινωνικής δικτύωσης, υποδεικνύοντας ότι υποστηρίζουν την ίδια ομάδα, ενώ στην πραγματικότητα ήταν οπαδοί μιας διαφορετικής ομάδας. Τους πρότειναν να συναντηθούν στον σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας, όπου δύο άλλα άτομα τους περίμεναν και τους οδήγησαν στο σημείο της επίθεσης. Οι 14χρονοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τρεις από τους δράστες και αφού τους συνέλαβαν, αναγνωρίστηκαν από τα θύματα.

Κατά την έρευνα ανακαλύφθηκε κοντά στο σημείο της επίθεσης το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο επιστράφηκε στον πατέρα του κατόχου του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ