Προσαγωγή 35χρονου Μπαγκλαντεσιανού για δολοφονία γυναίκας από την Κούβα

Προσαγωγή 35χρονου Μπαγκλαντεσιανού για δολοφονία γυναίκας από την Κούβα

Ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός που συνελήφθη για τη δολοφονία της γυναίκας από την Κούβα στον Άγιο Παντελεήμονα βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Η σύλληψη έγινε μετά από την εξέταση των εν δυνάμει κατηγορηματικών ενεργειών που διαπιστώθηκαν στην έρευνα στο σπίτι του θύματος. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ερωτικού κίνητρου για τη δολοφονία, ενώ ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστους. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι ακριβείς λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η 46χρονη γυναίκα είχε τελευταίας ενημέρωσης τσακωθεί με τον ύποπτο για το έγκλημα και οι αρχές υποψιάζονται ότι ζήτησε να λήξει η σχέση τους. Από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις προέκυψε ότι η γυναίκα πάλεψε για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και παρουσιάζει πολλαπλά τραύματα. Ο δράστης επίσης έχει σοβαρά τραύματα, τα οποία υποστηρίζει ότι προήλθαν από άγνωστους επίθετους. Η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει το DNA του ύποπτου στο θύμα και στον χώρο του εγκλήματος.

υυυυυυυΛΚΛΚ

Η έρευνα συνεχίζεται

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διασαφηνιστούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Η κατάθεση φίλων και μαρτύρων της γυναίκας προσφέρει πληροφορίες για τη σχέση του θύματος με τον ύποπτο. Επίσης, η ανάλυση του οπτικού υλικού που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας στη περιοχή είναι κρίσιμη για την υπόθεση. Αναμένεται η ολοκλήρωση των ερευνών για να διαπιστωθεί το κίνητρο του εγκλήματος και να καταλήξει η αστυνομία σε συμπεράσματα.

anna1 1

Ανακοίνωση από την αστυνομία

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η υπόθεση της δολοφονίας έχει λάβει μεγάλη προσοχή και προχωρεί με γρήγορους ρυθμούς. Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι συνέλαβαν τον ύποπτο μετά από έρευνες και αναζητήσεις στην πόλη. Ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και αναμένεται η συνέχεια της δίκης για να δικαστεί.

annnah

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ