Οπαδός ΑΕΚ: Θάνατος από αιμορραγία

Οπαδός ΑΕΚ: Θάνατος από αιμορραγία

Τραγωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπαδός της ΑΕΚ έχασε τη ζωή του από επίθεση ομάδας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της Ένωσης. Η αστυνομία είχε πληροφορίες για την επερχόμενη επίθεση, αλλά δεν προέβη σε δράση. Οι επιθέσεις προκάλεσαν ακόμα χτυπήματα και τραυματισμό ενός 12χρονου παιδιού και άλλων ανθρώπων. Συλλυπητήρια αναρτήθηκαν στα social media για τον θάνατο του οπαδού.

Αίμα και τραυματισμοί εξαιτίας των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποίησαν βίαιη επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και προκάλεσαν το θάνατο ενός οπαδού, ενώ τραυμάτισαν επίσης ένα 12χρονο κορίτσι και άλλους ανθρώπους. Οι επιθέσεις ήταν τόσο βίαιες που έκαναν αίματα τις ελληνικές εξέδρες. Οι αρχές είχαν πληροφορίες για την επίθεση, αλλά δεν προέβησαν σε δράση για να την αποτρέψουν.

Ο θάνατος του οπαδού της ΑΕΚ

Ο 29χρονος Μιχάλης, φίλος της ΑΕΚ, έχασε τη ζωή του από την επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ήταν ένα ακόμα θύμα της οπαδικής βίας που συμβαίνει στα γήπεδα. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη και αγανάκτηση στα social media, με πολλούς να εκφράζουν συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αποτυχία της αστυνομίας

Η αστυνομία είχε πληροφορίες για την επερχόμενη επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά δεν προέβη σε δράση για να την αποτρέψει. Αυτή η αποτυχία επέτρεψε στην ομάδα να περάσει τα σύνορα και να επιτεθεί στους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο.

Οι επιθέσεις έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ πραγματοποίησαν βίαιες επιθέσεις έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ, πετρώντας αντικείμενα και χρησιμοποιώντας ρόπαλα. Οι επιθέσεις σκόρπισαν τρόμο μεταξύ των παρευρισκομένων, καθώς πολλοί κατέφυγαν στις κοντινές καφετέριες για προστασία.

Αριθμός των συλληφθέντων και οι τραυματίες

Συνολικά συνελήφθησαν 98 άτομα για τις επιθέσεις, ενώ τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται. Ο θάνατος του 29χρονου οπαδού έχει προκαλέσει συγκίνηση και οργή στο κοινό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ