Μανώλης Καλαϊτζιδάκης εκφράζει ανησυχία για τη φύλαξη του γιου του

Μανώλης Καλαϊτζιδάκης εκφράζει ανησυχία για τη φύλαξη του γιου του

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Παίδων», όπου βρίσκεται ο 15χρονος γιος του. Καταγγέλλει τις συνθήκες φύλαξης του παιδιού και της συζύγου του Σεβαστής, η οποία παραμένει κρυμμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, ο 45χρονος δήλωσε πως: «Δύο αστυνομικοί φυλάνε τον γιο μου και τον παίρνουν αγκαζέ στην τουαλέτα. Θέλουν να καταστρέψουν ένα 15χρονο παιδί. Δεν μπορούν να τον προστατέψουν έτσι, αλλά θα τον παρασύρουν στην τρέλα».

Σχετικά με τη σύζυγό του, ανέφερε: «Είναι ευτυχές που κρύβεται, διότι διαφορετικά θα είχαμε τέσσερα παιδιά εδώ (στο Παίδων) που είναι πιο μικρά. Φανταστείτε ένα 5χρονο με αστυνομική συνοδεία για παιδική χαρά. Αυτό είναι απαράδεκτο». Ο Καλαϊτζιδάκης εκφράζει ανησυχία για την κατάσταση του γιου του, αναφέροντας ότι του απειλήθηκε ότι θα πυροβοληθεί εάν προσπαθήσει να δραπετεύσει.

GHBnvX

Ενδοιασμοί της συζύγου για την ασφάλεια της και των παιδιών της

Η σύζυγος αισθάνεται τρομοκρατημένη λόγω της παρούσας κατάστασης. Δηλώνει πως ανησυχεί για την προστασία της και των παιδιών της, ενώ αναμένει τη δίκη για να διαλευκανθούν όλα.

Δηλώσεις του πεθερού του Μανώλη

Ο πεθερός του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη επισημαίνει ότι υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ τους, κυρίως σε θρησκευτικά ζητήματα. Ωστόσο, επισημαίνει τη σημασία της εντοπισμού της κόρης του και εκφράζει επιθυμία για την ευημερία της οικογένειάς του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ