Μαίρη Χρονοπούλου: Έρευνα για τον θάνατό της

Μαίρη Χρονοπούλου: Έρευνα για τον θάνατό της

Μια έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου ξεκινά η αστυνομία, αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega, η αστυνομία θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης που την οδήγησε σε νοσηλεία και στη συνέχεια στον θάνατό της. Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν τον χώρο όπου έλαβε χώρα η πτώση και θα συνομιλήσουν με ανθρώπους από το περιβάλλον της Μαίρης Χρονοπούλου, προσδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κατάθεση της γυναίκας που τη βρήκε τραυματισμένη και ειδοποίησε για το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαίρη Χρονοπούλου γλίστρησε στο σαλόνι του σπιτιού, έπεσε και υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι. Η πρώτη προσωπικότητα που την ανακάλυψε ήταν η οικιακή βοηθός της. Είναι όμως σημαντικό να σημειώσουμε ότι μετά τον θάνατό της, άνθρωπα από το στενό περιβάλλον της ζήτησαν να διερευνηθούν αναλυτικά οι συνθήκες κατά τις οποίες σημειώθηκε η πτώση και ο τραυματισμός της, καθώς, σύμφωνα με τα όσα είπαν, κάποιες πτυχές δεν ήταν πλήρως αντιστοιχισμένες.

Ωστόσο, πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι σε παρόμοιες περιπτώσεις πάντα σχηματίζεται δικογραφία, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάποια ύποπτη συμπεριφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ