Ληστεία στον Ορχομενό: Ληστής άρπαξε τηλεόραση και 100 ευρώ – Συνελήφθη από την αστυνομία με κλεμμένο αυτοκίνητο

Ληστεία στον Ορχομενό: Ληστής άρπαξε τηλεόραση και 100 ευρώ – Συνελήφθη από την αστυνομία με κλεμμένο αυτοκίνητο

Χθες το βράδυ, ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι ενός γηραιού ατόμου στον Ορχομενό Βοιωτίας, τον χτύπησε και του άρπαξε μια τηλεόραση. Συγκεκριμένα, ο ληστής εισέβαλε αργά το βράδυ στο σπίτι μιας 82χρονης και με βίαιο τρόπο, την ανάγκασε να του δώσει τα χρήματά της και την τηλεόραση, προκαλώντας την ανακοπή της. Οι γείτονες κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, η οποία κατόρθωσε να συλλάβει τον ληστή λίγο αργότερα, καθώς οδηγώντας κλεμμένο αυτοκίνητο, προκάλεσε ατύχημα.

Στο εσωτερικό του κλεμμένου οχήματος, βρέθηκε η κλοπιμαία και ο ληστής αναγκάστηκε να παραδεχτεί την πράξη του. Ο 29χρονος ήδη διαθέτει ποινικό μητρώο για διάφορες αδικήματα. Η άτυχη γυναίκα μίλησε στο Mega και περιέγραψε την τρομακτική εμπειρία της ως εξής: «Μπήκε μέσα, με πήγε στην κουζίνα, άνοιξε όλα τα ντουλάπια, είδε τις μαύρες σακούλες, με τύλιξε και με πατούσε. Στο πορτοφόλι που βρήκε είχα 100 ευρώ» δήλωσε.

«Ζήτησα βοήθεια και φώναζα. Στην κουζίνα με πατούσε στο πρόσωπο. Έχει φύγει κρέας από το χέρι μου» συνέχισε. «Όταν έφυγε, πήρε την τηλεόραση. Την έβγαλε από την πόρτα που βγαίνω έξω, του λέω: ”μήπως θέλεις να σου ξεκλειδώσω;”, ”όχι” απαντάει ”εμείς πηδάμε από τις μάντρες”. Η αστυνομία τον εντόπισε γρήγορα, γνωρίζοντας την τακτική του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ