Ληστεία σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη: Δύο κατηγορούμενοι ελεύθεροι μετά από απολογίες

Ληστεία σε κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη: Δύο κατηγορούμενοι ελεύθεροι μετά από απολογίες

Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, ο 36χρονος και η 56χρονη οι οποίοι κατηγορούνταν για ληστεία σε ένα κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 36χρονος κατηγορείται για τη ληστεία στο ίνστιτούτο αισθητικής, ενώ η 56χρονη κατηγορήθηκε ως ηθική αυτουργός. Μετά από συμφωνία μεταξύ εισαγγελέα και ανακριτή, επιβλήθηκε περιοριστικός όρος εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα στον 36χρονο, ενώ η 56χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους. Η κατηγορούμενη γυναίκα, που είναι διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, τονίζοντας ότι ο 36χρονος ενήργησε αυτοβούλως. Από την πλευρά του, ο 36χρονος διαφώνησε με την πράξη, έτσι όπως του αποδίδεται.

Η υπόθεση ανέκυψε όταν μία υπάλληλος κατήγγειλε ότι ο 36χρονος εμφανίστηκε στην επιχείρηση και απαίτησε να του καταβληθεί ένα ποσό χρημάτων. Αφού αρνήθηκε, ο άνδρας προχώρησε στη ληστεία και αφαίρεσε ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 2.000 ευρώ. Τελικά, ο 36χρονος παραδόθηκε, ενώ η 56χρονη συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 56χρονη είχε καταγγείλει στο παρελθόν την επιχείρηση στις αρμόδιες αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ