Ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο: “Η μαχαιριά μου τρύπησε τον πνεύμονα”

Ληστεία σε ενεχυροδανειστήριο: “Η μαχαιριά μου τρύπησε τον πνεύμονα”

Την έπειτα από ληστεία και βανδαλισμούς που υπέστη, η νεαρή γυναίκα μιλά για πρώτη φορά για τον εφιάλτη που ζήσε στο MEGA. Η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά και εξακολουθεί να πάσχει από τις σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της επίθεσης, ενώ παραμένει άνεργη. “Ήμουν με μάσκα οξυγόνου. Έχω επιλησμονικές κρίσεις, όταν βλέπω αίμα. Η μαχαιριά μου είχε πλησιάσει τον πνεύμονα και είχε περάσει κοντά στην καρδιά. Ακόμα δεν έχω αναρρώσει και δεν έχω βρει δουλειά”

Η επίθεση συνέβη σε ένα ενεχυροδανειστήριο στην οδό Λιοσίων, όταν η νεαρή γυναίκα ήταν μόνη της. Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα χωρίς να καλύπτουν τα πρόσωπά τους και επιτέθηκαν στην υπάλληλο. Η γυναίκα πάσχει από προβλήματα υγείας και την ανέλαβε η αστυνομία μετά τη ληστεία.

ELAS 11

Έχασε αίμα και της ήταν δύσκολο να στέκεται

Μετά την επίθεση, η γυναίκα ήταν αιμόφυρτη και δυσκολία να στέκεται. Ωστόσο, οι ληστές συνέχισαν να την βασανίζουν και να την τραβούν από τα μαλλιά και τα ρούχα της. “Όλα αυτά τα φοβερά δευτερόλεπτα για μένα, οι ληστές κατάφεραν να πάρουν κοσμήματα αξίας, ενώ τους επανέλαβα για τη ζωή μου. Έχανα αίμα και μου ήταν δύσκολο να στέκομαι. Μετά από δύο λεπτά, με πέταξαν έξω από το κατάστημα και κατέρρευσα. Οι δράστες τρέξαν για να διαφύγουν και εγκλωβίστηκαν από την αστυνομία”, λέει η γυναίκα.

elas 789

“Ψάχνω δουλειά και απαιτώ το δίκαιό μου”

Η γυναίκα αναφέρεται επίσης στην δυσκολία που αντιμετωπίζει μετά την επίθεση. “Από την αρχή, ο εργοδότης μου ήταν συμπαθητικός. Είχε ακόμη προσληφθεί ένας δικηγόρος για να κάνει μήνυση αλλά εγώ το αρνήθηκα. Αυτή τη στιγμή, ψάχνω για δουλειά και απαιτώ το δίκαιό μου”, λέει η γυναίκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ