Λάρισα ξυλοδαρμός – Δράστης: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ»

Λάρισα ξυλοδαρμός – Δράστης: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ»

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ξυλοδαρμού σε μια 43χρονη γυναίκα στη Λάρισα από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Η γυναίκα παραμένει στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, παρότι δείχνει σημάδια βελτίωσης της υγείας της. Ο 53χρονος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία. Κατά τη σύλληψή του, δήλωσε στην αστυνομία ότι ήταν μεθυσμένος και δεν κατάλαβε ότι την χτύπησε τόσο πολύ.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα νεφρά, στη σπλήνα, στα πλευρά και στο πρόσωπο. Οι γιατροί εξέφρασαν το σοκ τους για την αγριότητα των χτυπημάτων, ενώ μια νοσηλεύτρια που την υποδέχτηκε στο νοσοκομείο δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει από τα τραύματά της. Ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο στην εισαγγελία για απολογία του.

larisa

Η κατάσταση της 43χρονης

Η υγεία της 43χρονης αστυνομικού παρουσιάζει βελτίωση, αλλά έχει πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα. Έχει ρήξη σπλήνας και νεφρού, καθώς και χτυπήματα στο πρόσωπο. Τα τραύματα ήταν τόσο σοβαρά που χρειάστηκε ανάνηψη για να επιστρέψει στη ζωή. Η γυναίκα συνεργάζεται με ψυχολόγους της Αστυνομίας για να ξεπεράσει το σοκ, ενώ έχει τη συμπαράσταση ανθρώπων από το περιβάλλον της.

Η περιγραφή της αστυνομικού

Η ίδια μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του δράστη. Ανέφερε ότι ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε, αλλά στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές και είχε καταθέσει μήνυση. Τα χτυπήματα ήταν τόσο σφοδρά που χρειάστηκε νοσηλεία άμεσα για να επιβιώσει. Αν υπήρχε καθυστέρηση ακόμα και πέντε λεπτών, η κατάληξή της θα ήταν μοιραία. Εκτιμάται ότι ο δράστης είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Η γυναίκα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ, με την υποστήριξη ανθρώπων από το περιβάλλον της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ