Κυψέλη μαχαίρωμα: Δράστης προσπάθησε να κλέψει μοτοσικλέτα και τραυμάτισε δύο ανήλικους που τον εμπόδισαν

Κυψέλη μαχαίρωμα: Δράστης προσπάθησε να κλέψει μοτοσικλέτα και τραυμάτισε δύο ανήλικους που τον εμπόδισαν

Κυψέλη μαχαίρωμα: Οι δύο νεαροί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο – Ο δράστης προσπάθησε να κλέψει τη μοτοσικλέτα του πατέρα ενός εξ αυτών

Σήμερα τα ξημερώματα, δύο νεαροί φίλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαιρώματα, μετά από αντιπαράθεση με έναν άγνωστο άνδρα που προσπάθησε να κλέψει τη μοτοσικλέτα του πατέρα ενός εξ αυτών. Το γεγονός συνέβη περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα (18/6), στην οδό Μπόχαλη στην Κυψέλη.

Ο άγνωστος δράστης προσπάθησε να κλέψει μια μοτοσικλέτα, αλλά ο 17χρονος γιος του ιδιοκτήτη την κατάλαβε. Με τον 16χρονο φίλο του, προσπάθησαν να τον σταματήσουν και κατέληξαν να δέχονται επίθεση με μαχαιρωτό αντικείμενο.

Το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να τραυματίσει τον 17χρονο στον καρπό και την παλάμη του αριστερού χεριού, καθώς και τον 16χρονο φίλο του στην κοιλιακή περιοχή. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παραμένει υπό επισκόπηση, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για ιατρική παρακολούθηση και παραμένει εκεί για τις απαιτούμενες εξετάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ