«Κράτα την αναπνοή σου»: Μαθήτρια νοσηλεύεται μετά από το διαδικτυακό challenge

«Κράτα την αναπνοή σου»: Μαθήτρια νοσηλεύεται μετά από το διαδικτυακό challenge

Ένα νέο challenge με την ονομασία «Κράτα την αναπνοή σου» έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα μια 8χρονη μαθήτρια να καταλήξει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο του challenge, τα ανήλικα παιδιά καταγράφουν το πόσον καιρό μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους.

Καθώς ασχολούνταν με το νέο αυτό challenge κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, η 8χρονη μαθήτρια και οι φίλες της επιχείρησαν να το πραγματοποιήσουν σε ένα απομονωμένο μέρος του σχολείου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η μαθήτρια κράτησε την αναπνοή της μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μπροστά στους συμμαθητές της, όπως ανέφερε η μητέρα της.

Μετά το περιστατικό, η μητέρα της ανέφερε ότι η κόρη της επανήλθε, αλλά οι συμμαθητές της ανέφεραν στη γυμνάστρια ότι είχε πέσει και χτυπηθεί, ενώ η ίδια δεν είχε ενημερωθεί για το τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τη μητέρα της, μόνο όταν είχε μια συζήτηση με την κόρη της αντιλήφθηκε τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής της στο νοσοκομείο. “Οι γιατροί μας εξήγησαν πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της και φοβηθήκαμε πολύ. Αν είχε διαρκέσει λίγο περισσότερο, οι συνέπειες θα ήταν πιο σοβαρές”, δήλωσε η μητέρα της

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ