Κουμπί Κρίσης – Ενδοοικογενειακή Βία: Η Συγκλονιστική Μαρτυρία μιας 52χρονης για τον Άνδρα της

Κουμπί Κρίσης – Ενδοοικογενειακή Βία: Η Συγκλονιστική Μαρτυρία μιας 52χρονης για τον Άνδρα της

Κουμπί Κρίσης – Ενδοοικογενειακή Βία: “10-15 Καταγγελίες, έχω Χάσει το Μέτρημα. Έχει Μάθει να Παίρνει Αναβολές, Εφέσεις”

Είναι μια από τις γυναίκες που υποφέρουν από κακοποίηση και έχουν το Κουμπί Κρίσης ενεργοποιημένο. Το πάτησε τη νύχτα που πάλι ο πρώην σύζυγός της την επιτέθηκε. “Με το που πάτησα, ήρθε μέσα σε 20 λεπτά. Σε 20 λεπτά θα με είχε βασανίσει. Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος”, λέει. Είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς εάν το κουμπί είναι αρκετό για να προστατεύσει γυναίκες σαν την 52χρονη που έχει υποστεί επανειλημμένα ξυλοδαρμούς από τον πρώην σύζυγό της και την τελευταία φορά ακόμα η 9χρονη κόρη τους τους χώρισε. “Φυσικά και μπροστά στο παιδί μου με έχει χτυπήσει. Το παιδί μου με έσωσε”, ομολογεί η γυναίκα στο Mega. “Να με έχει χτυπήσει και ο κόσμος να καλεί ασθενοφόρα και αυτός να παίζει τον τρελό. Είναι υποκριτικός, ξέρει πώς να ελέγχει. Γνωρίζει τους νόμους”, προσθέτει.

Αυτή η γυναίκα ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια έναν εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, πίσω από κλειστές πόρτες. “Ήθελα να φύγω από το σπίτι. Γνώριζα ότι δε θα ξεφύγω από τα χέρια του! Έχω μεθύσει από ναρκωτικά, χάπια”, λέει η 52χρονη. Είχαν αποκτήσει μαζί μια κόρη, η οποία σήμερα είναι 9 ετών. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η πρώτη φορά που έβαλε το χέρι πάνω στο παιδί. “Έχει χτυπήσει και το παιδί. Βάρεσε το αυτοκίνητό μου, γιατί του είπα ότι φεύγω και η μάνα του δεν μπορεί άλλο και περιμένει να πεθάνει”.

Της απειλούσε ότι αν φύγει θα τη βρει και θα τη σκοτώσει. Μια μέρα όμως, η κατάσταση έφτασε στα άκρα. Η 52χρονη κατάφερε να καλέσει την Άμεση Δράση. “10-15 καταγγελίες, έχω χάσει το μέτρημα. Έχει μάθει να παίρνει αναβολές, εφέσεις. Θα ήθελα να έχει λόγο στο δικαστήριο και να μη φοβάμαι”, λέει η γυναίκα. Λόγω ενδοοικογενειακής βίας και υβρεολογίας, έχει διεκδικήσει δικαστική δίωξη ενώ περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης. Μέχρι τότε, παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η 52χρονη πιστεύει ότι είναι η επόμενη που θα γίνει θύμα φόνου από αυτόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ