Κοπέλα 16 ετών από το Βύρωνα νοσηλεύεται μετά από κατανάλωση ναρκωτικών: Η συγκλονιστική μαρτυρία της φίλης της και η σύλληψη επτά ατόμων

Κοπέλα 16 ετών από το Βύρωνα νοσηλεύεται μετά από κατανάλωση ναρκωτικών: Η συγκλονιστική μαρτυρία της φίλης της και η σύλληψη επτά ατόμων

Μια 16χρονη κοπέλα από το Βύρωνα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από κατανάλωση ναρκωτικών. Οι φίλοι της περιγράφουν το περιστατικό και η φίλη της κοπέλας εξηγεί πώς αντέδρασε όταν την εντόπισε αναίσθητη.

person holding cigarette near window

Σύλληψη επτά ατόμων στο Βύρωνα

Μετά την αναφορά στην Αστυνομία, εντόπισε και συνέλαβε επτά άτομα, που φαίνεται να ανήκουν σε σπείρα. Δύο από τα άτομα ήταν ανήλικα. Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα μέλη της σπείρας εμπλέκονταν σε κύκλωμα ναρκωτικών και είχαν οδηγήσει την κοπέλα σε ένα σπίτι στον Βύρωνα, ενώ τα ναρκωτικά είχαν αποθηκευτεί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Γλυφάδα. Η μητέρα της κοπέλας ανέφερε ότι οι φίλοι της άσκουσαν ψυχολογική πίεση πάνω στην κόρη της.

Σοκαριστική μαρτυρία φίλης της 16χρονης

Η φίλη της κοπέλας αναφέρει πώς ένιωσε όταν την εντόπισε αναίσθητη και ανέρχονται οι λεπτομέρειες περιγράφοντας την κατάσταση της κοπέλας το πρωί μετά το πάρτι. Η φίλη αναφέρει ότι προηγουμένως η κοπέλα είχε καταναλώσει ναρκωτικά και φάρμακα και περιγράφει πως αντέδρασε με την κατάσταση που εντόπισε την φίλη της.

woman holding cigarette

Δυσάρεστη εμπειρία και μαρτυρία μητέρας

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας αποκαλύπτει ότι οι φίλοι της κόρης της την πίεζαν τηλεφωνικά και εκφράζει την ανησυχία της για την κατάσταση της κόρης της, την οποία εκείνη δεν μπορούσε να αφήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ