Συμβάντα ληστείας και πυροβολισμού στον Κολωνό: Ο δράστης τραυματίζεται από αστυνομικά πυρά

Συμβάντα ληστείας και πυροβολισμού στον Κολωνό: Ο δράστης τραυματίζεται από αστυνομικά πυρά

Το πρωί της Τρίτης (1.9.2023) σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό. Ένας άνδρας τραυματίστηκε από τις σφαίρες της αστυνομίας, καθώς φέρεται να απείλησε ή να επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Λένορμαν. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” για νοσηλεία και φέρεται να είναι γνωστό πρόσωπο στην περιοχή του Κολωνού.

Ο δράστης είχε αποπειραθεί να κλέψει υποκατάστημα τράπεζας

Προηγουμένως, είχε σημειωθεί ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Αχιλλέως. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και αναζητά τον δράστη ή τους δράστες. Ο δράστης, που αποδεικνύεται ότι είναι ο τραυματίας, διέφυγε κατά τη διάρκεια της φυγής του. Έξω από την τράπεζα, ο δράστης συναντήθηκε με έναν αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Ο αστυνομικός ακολούθησε τον δράστη και στη συνέχεια έγινε το επεισόδιο στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Λένορμαν, όπου τραυματίστηκε ο δράστης.

Η περιοχή αποκλείστηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ