Κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι: Θρήνος στον τελευταίο αποχαιρετισμό του 31χρονου

Κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι: Θρήνος στον τελευταίο αποχαιρετισμό του 31χρονου

Μεγάλη θλίψη και οδύνη επικρατούν στην κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι. Δραματικές στιγμές για τη μητέρα του 31χρονου και την αδελφή του. Καθώς έφτασε το φέρετρο με τη σορό, η μητέρα του ξέσπασε: «Καρδιά μου πού είσαι;» έκλαιγε, ενώ ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Πλήθος ανθρώπων παρευρέθηκε για να αποτίσει το τελευταίο αντίο στον αθώο 31χρονο στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου.

Τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση

Παράλληλα, νέα στοιχεία από την απολογία του 50χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι έρχονται στη δημοσιότητα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού και της κυνηγετικής καραμπίνας του 31χρονου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το κινητό αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τους δράστες και τον τρόπο που σκότωσαν τον 31χρονο.

Επιπλέον, αστυνομικές έρευνες που διεξάγονται αφορούν τον εντοπισμό της κυνηγετικής καραμπίνας αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησε το κινητό του 31χρονου, καθώς και τις συνομιλίες που είχε πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», το όνομα του κρεοπώλη συμπεριλαμβάνεται στο τετράδιο του Μπάμπη, όπου η μητέρα του επιβεβαίωσε ότι του παρέδωσε 17.000 ευρώ. Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε ένα δεύτερο κινητό στο σπίτι του κρεοπώλη, ενώ αυτός είχε δηλώσει ότι κατείχε μόνο ένα τηλέφωνο. Το δεύτερο κινητό ήταν επίσης στο όνομα ενός φίλου του και φέρεται ο 50χρονος να το είχε μαζί του τη νύχτα της δολοφονίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ