Κέρκυρα: Ερωτικό κίνητρο πίσω από την άγρια σύρραξη με μαχαίρωμα

Κέρκυρα: Ερωτικό κίνητρο πίσω από την άγρια σύρραξη με μαχαίρωμα

Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί από τις εισαγγελικές αρχές η δικαστική του υπόθεση της έντονης συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε χθες στην πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα. Τεσσάρα άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων ο 17χρονος δράστης, ένας 14χρονος και ένας 17χρονος που υπέστησαν επίθεση και ένας 49χρονος περαστικός που τραυματίστηκε επιφανειακά. Η έρευνα για τα αίτια της επίθεσης εστιάζει σε ερωτικά κίνητρα όπως δηλώνουν οι αρχές.

Ο τραυματίας 17χρονος οδηγήθηκε να υποβληθεί σε αγγειογραφία ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Ο δράστης παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε σχέση με την αδελφή του 14χρονου θύματος, κάτι που μπορεί να αποτελεί αίτιο της σύγκρουσης.

Το άρθρο περιλαμβάνει επίσης βίντεο που καταγράφει τη σύρραξη και αποκαλύπτει την ένταση της κατάστασης. Ο 17χρονος δράστης έχει συλληφθεί και η αστυνομία διερευνά την υπόθεση που υποδεικνύει ότι η ένταση μεταξύ των νέων είχε κλιμάκωση τις προηγούμενες εβδομάδες. Η επίθεση αναμένεται να οδηγήσει σε νομικές ενέργειες προς τον δράστη και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ