Κερατσίνι 78χρονος: Η μητέρα της ανήλικης λέει «Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα»

Κερατσίνι 78χρονος: Η μητέρα της ανήλικης λέει «Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα»

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, ο 78χρονος κατηγορείται για το βίαιο παρελθόν του, από την ηλικία των 9 ετών της ανήλικης κόρης του.

Η μητέρα του κοριτσιού αναφέρει τα δικά της εμπειρίες, λέγοντας: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό συνέβαινε από τότε που το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Είδα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά εξέφραζε αμφιβολίες για το να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν γνώριζε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά τον ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια του σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Σύλληψη του εγινε την περασμένη Παρασκευή

Ο 78χρονος κατηγορείται για ανήλικου βιασμού, γενετήσιου εγκλήματος, πράξης κατά συνέχεια με ανήλικο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, μεταξύ συγγενών και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς του ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας και αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με αναφορές, ο ηλικιωμένος φαίνεται να βίαζε το κορίτσι από τα 9 της χρόνια, μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της. Η μητέρα της 14χρονης σημερινής κορης έχει μιλήσει για τα δραματικά στιγμές που έζησε το παιδί της.

Το 9χρονο αγόρι κράτησε πολλά χρόνια το μυστικό, μέχρι που αποφάσισε πριν ένα χρόνο να μιλήσει σε κάποιον κοντινό της, αλλά όχι σε κάποιο από το στενό οικογενειακό κύκλο. Έτσι το περιστατικό έφτασε στα αυτιά της μητέρας, του πατέρα και της γιαγιάς. Για όλα όσα υποστηρίζει ότι περνούσε στα χέρια του παππού της η μητέρα σήμερα φαίνεται να συνδέει και να ερμηνεύει κάποιες συμπεριφορές της ανήλικης κορης, όπως το γεγονός ότι απορρίπτει τις διακοπές με τον παππού της στο χωριό.

Φωτογραφία από αρχείο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ