Καταγγελία για Κακοποίηση Γυναικών σε Αστυνομικό Τμήμα

Καταγγελία για Κακοποίηση Γυναικών σε Αστυνομικό Τμήμα

Νέα σοκαριστική καταγγελία: “Με χτύπησαν ο πρώην σύζυγος και ο πεθερός μου μπροστά στον φρουρό” – Περιστατικό στο Α.Τ. Χολαργού

Γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση από τους πρώην συντρόφους τους και συζύγους, και αναζητούν προστασία από την Αστυνομία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, αφού η δολοφονία της Κυριακής από έναν 39χρονο έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων έχει δημιουργήσει ανησυχία. Μία 45χρονη γυναίκα κατέθεσε ότι δέχτηκε άγρια επίθεση από τον πρώην σύζυγό της και τον πεθερό της μπροστά σε αστυνομικό στο Α.Τ. Χολαργού. Σε συνέντευξή της στο Open, αναφέρει ότι κατάφερε να επιβιώσει χάρη στην τύχη της.

Η 45χρονη, μητέρα δύο παιδιών, δήλωσε: “Νιώθω τυχερή που είμαι ζωντανή. Ο πρώην σύζυγός μου ήρθε να επικοινωνήσει με το παιδί μας που ήταν άρρωστο εκείνη την ημέρα. Μαζί του είχε τον πατέρα του, πρώην αστυνομικό, που τον συνόδευε για να τον υποστηρίξει. Κατήγγειλα ότι παραβίασα τις συνθήκες για να μεριμνήσω για το παιδί μας, αλλά δεν έχασα την επιμέλεια. Ο πρώην συμπόνιος μου ζήτησε να με συλλάβουν λέγοντας ότι έκανα παραβίαση”.

Η γυναίκα συνέχισε: “Όταν με οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, ζήτησα να αλλάξουμε δωμάτιο λόγω εριστικότητας. Τότε ο πρώην πεθερός μου και ο πρώην σύζυγός μου με χτύπησαν με απίστευτη οργή”. Το περιστατικό συνέβη μπροστά σε αστυνομικό.

Η γυναίκα πρόσθεσε: “Χωρίσαμε, μεταφέρθηκα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής και όλα καταγράφηκαν. Όταν ζήτησα τα βίντεο από τις κάμερες για απόδειξη, μου είπαν ότι δεν λειτουργούσαν. Όταν ξαναζήτησα τα βίντεο, μου είπαν ότι οι κάμερες λειτουργούσαν αλλά δεν κατέγραψαν το συμβάν. Αυτό συνέβη το 2022 και η δίκη είναι προγραμματισμένη για το 2024”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ