Συγκλονιστικές εικόνες από την τραγωδία της πτώσης του Canadair στην Κάρυστο

Συγκλονιστικές εικόνες από την τραγωδία της πτώσης του Canadair στην Κάρυστο

Προκαλεί θλίψη ο θάνατος των δύο πιλότων από την πτώση του Canadair στην Κάρυστο. Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ, Γιώργος Αγνίδης, κατέγραψε με την κάμερά του την συγκλονιστική στιγμή της τραγωδίας. Μιλώντας για την εμπειρία του, εξέφρασε τη συγκίνησή του και τον εντυπωσιασμό του από τις προσπάθειες των πιλότων. Επίσης, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά, περιέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες που παρακολούθησε.

Ο Γ. Αγνίδης, αποκάλυψε ότι βρισκόταν σε απόσταση 500 μέτρων από το Canadair και κατέγραφε τα πλάνα της πυρόσβεσης. Κατέφερε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των πιλότων μέχρι τη στιγμή που το αεροσκάφος έπεσε. Αναφέροντας την τραγωδία, είπε ότι η επίδοση τους ήταν εντυπωσιακή, αλλά ξαφνικά, το Canadair άλλαξε πορεία και έπεσε. Ο εικονολήπτης δήλωσε ότι η εμπειρία αυτή θα τον στοιχειώσει για πάντα.

Η δημοσιογράφος Ελένη Μπουγά περιέγραψε επίσης τις συγκλονιστικές εικόνες που παρακολούθησε:

Η Ελένη Μπουγά ανέφερε ότι λίγο πριν την πτώση του Canadair, βρισκόταν στην περιοχή και είχε καταγράψει την πυρκαγιά. Είπε ότι η περιοχή ήταν ήρεμη και οι πιλότοι έκαναν εντυπωσιακές ρίψεις. Τότε, ένα από τα αεροσκάφη άλλαξε πορεία και έπεσε. Η εμπειρία αυτή ήταν συγκλονιστική για όλους, και η Ελένη Μπουγά δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ